Jordgubbens Dag i Vara

2019-06-28 16:00 – 2019-06-29 2:00

Stora Torget

JORDGUBBENS DAG 2019 – Vars egna Folkfest

Jordgubbens Dag har en lång tradition i Vara. Sedan 1985 har invånare och besökare kommit till Vara för att njuta av en dag med shopping, underhållning, mängder av aktiviteter och jordgubbar förstås. Ledorden som vi jobbar med vid Jordgubbensdag är: Jordnära,  Gemenskap och  Ta sig församhet!

Torget i Vara blir den givna samlingspunkten under Jordgubbens dag. Artister, massor av aktiviteter och festivalkänsla för liten och stor!

Jordgubbens dag startar på fredag i Badhusparken, P4 sänder live – När P4 Skaraborgs Nästa ska koras. Senare på kvällen blir det musikquiz i Restaurangtältet, anmäl ditt lag på: info@varasmastad.se . Sen blir det dans till Black Jack

Lördagen, då fylls gatorna med knallar, Tivoli, motorcykelshow, barnunderhållning, allsång och artister som Eric Saade, Wiktoria. Det bjuds såklart på Jordgubbar och Glass!

Jordgubbens dag 2019 arrangeras av Vara kommun som är huvudarrangör och vi samarbetar med Vara konserthus, Vara SK, Vara Köpmannaförening, lokala jordgubbsodlare och föreningslivet i Vara kommun.

Butikerna i Vara Småstad flyttar ut på gatorna på lördagen och har öppet till klockan 15:00

LÄS OM HELA PROGRAMMET  här<<
Bläddra i vårt Jordgubbsmagasin – allt inför Jordgubbens dag!
Vara Småstads Jordgubbsmagasin
Områdeskarta
Områdeskarta – JGD
Parkeringskarta
Parkeringskarta – JGD