Om oss

Vara köpmannaförening är en stark förening med ca 80 medlemmar. Här jobbar man för varandra och är varandras ambassadörer. Det är ett nätverk av eldsjälar & entreprenörer.

Vill du komma i kontakt med Vara Köpmannaföreningens styrelse klicka här <<

Mejla till Vara Köpmannaföreningen: info@varasmastad.se

Här är några av våra större evenemang.

Uppvärmning inför Weekyloppet

Jul i Vara Småstad

VARA WEEKEND

Under Vara weekend, då bjuder butikerna på det där lilla extra, med fina erbjudanden och förlängda öppettider. Ni kan läsa på vår hemsida när Vara Weekend inträffar.

TREND & MODE DAGAR

Både under vår och höst har vi trend och modedagar, med modevisning.

VÅRMARKNAD

Vårmarknaden i Vara Småstad är ett säkert tecken på att sommaren är nära. Butiker flyttar ut på gator. Jippon och underhållning på Stora Torget och Badhusparken och så har vi vårt populära Weekylopp för alla barn.

JORDGUBBENS DAG

Sommarens höjdpunkt! Då dukas långborden och alla bjuds på jordgubbar och glass. Kända artister uppträder vi dansar till levande musik. Vara Småstad bubblar av skratt.

HÖSTMARKNAD

Bygdens många matproducenter slår upp tälten på Stora Torget. Det serveras en härlig grilltallrik från våra lokala matproducenter i LRF:s Mattält. Bondens skola, ponnyridning och underhållning från scen står bland annat på programmet.

JUL I VARA SMÅSTAD

Lagom till 1:a advent har Vara Småstad klätt om till julskruden. Julskyltningen avtäcks enligt gammal tradition och hela centrum glimmar. Tomtar i massor, luciakortege, julbasar, rimstuga och dans kring granen garanterar att du hittar rätt stämning.

Läs det senaste numret här

Vårt Magasin

Vi ha en helt egen tidning som skickas ut några gånger om året.

Här kan du läsa vårt senaste nummer som skickats ut. I den finner du bland annat massa spännande erbjudanden från våra olika butiker. Du kan läsa om de senaste nyheterna, spännande artiklar och kommande event som du bara inte får missa!

Läs vårt senaste magasin här